the beard club, een club voor echte mannen met baarden! Wij hanteren voor 20:00 besteld, is morgen in huis. Lage verzendkosten, brouw nu zelf je eigen baardolie en mix en match producten

 

baard olie van the beard club, een club voor echte mannen met baarden. Wij brouwen zelf onze baardolie en deze is van de beste kwaliteit. Klanten hebben de mogelijkheid om zelf hun baardolie te brouwen! Brouw nu zelf je eigen baardolie!

De voordelen van baardolie, het spul voor echte mannen.

Ben jij een man die overweegt om baardolie te kopen, of een man die wil weten wat voor invloed baardolie kan hebben op jouw baard?
Lees dan verder! In dit artikel gaan wij in op de voordelen baardolie. En waarom elke man baardolie zou moeten gebruiken (ongeacht de lengte van jouw baard!).

Een stapje terug in de tijd, de wetenschap achter aantrekkingskracht.

Dat je in deze tijd als man soms moeite moet doen om aantrekkingskracht te genereren, klinkt bij de meeste mannen bekend in de oren. We leven nu eenmaal in een tijd waarin alles gemoderniseerd is. Als we echter kijken naar oerinstinct, kom je er al snel achter dat je helemaal niet zoveel moeite hoeft te doen. Van nature zijn er namelijk een aantal factoren die zorgen voor aantrekkingskracht. En een van die factoren is baardgroei. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat baardgroei samenhangt met: mannelijkheid, dominantie en volwassenheid. Dus mannen, eet je scheermes op en werk aan je baardgroei!

Nu we weten dat je je baard moet laten staan, gaan we kijken naar wat baardolie nou precies is.

Baardolie is niets anders dan een mix van diverse oliën die zich al duizenden jaren bewijzen. Maar waar bestaat baardolie nou precies uit? De componenten in baardolie kun je als volgt verdelen:
 1. Basisolie, ook wel carrier oil genoemd. Deze olie verzorgt je huid en haar.
 2. Etherische olie, ook wel essential oil (essentiële olie) genoemd. Deze olie zorgt voor een heerlijke geur.
Er zijn vele soorten basisolie, de 3 meest gebruikte zijn: Arganolie, jojoba-olie en amandelolie. Deze oliën hebben een verzorgende, voedende en hydraterende werking op huid en haar. Zelfs als je geen oneffenheden aan je huid of haar ziet/voelt, is het verstandig om deze oliën te gebruiken. Velen van ons nemen dagelijks een lekkere warme douche, dit is perfect om huid en haar schoon te houden. Maar uit onderzoek blijkt dat deze heerlijke warme douches slecht zijn voor de conditie van je huid en haar. Om te zorgen dat jouw huid en haar in topconditie blijft, is het gebruik van natuurlijke oliën dus zeker een aanrader!
Naast deze basisolie hebben we nog de etherische olie, deze olie zorgt voor een heerlijke geur (mits goed samengesteld!). Wist je dat een heerlijke geur, zorgt voor een positieve gemoedstoestand? De etherische oliën die worden gebruikt in baardolie, worden ook gebruikt voor aromatherapie. Alleen maar voordelen! Kortom: baardolie zorgt voor de juiste verzorging, voeding, hydratatie en geur!
Mannen, ook al is jouw baard niet volgroeid, het gebruik van (baard)olie heeft altijd een positieve werking!

 

 

De echte voordelen op een rij, door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Al onze baardolie bevat in de basis 2 soorten oliën, dit zijn Arganolie en Jojoba-olie. Omdat deze oliën het hoofdingrediënt zijn voor onze baardolie, zullen wij ons richten op de werking van deze oliën.
Arganolie
Arganolie heeft vele positieve eigenschappen op huid en haar, hieronder een opsomming van de voordelen:
 • Hydratatie, een paar druppels arganolie zorgt er al voor dat jou huid en haar de hele dag goed gehydrateerd blijft. Doordat arganolie goed in huid en haar opgenomen wordt, blijven er geen vieze restjes achter in jouw baard!
 • Huid- en haar versteviging, arganolie is een waar wondermiddel om jouw huid en haar te verstevigen. Slappe en of gebroken haren en huidvezels worden gerepareerd en voorzien van een natuurlijke voeding.
 • Natuurlijke acne behandeling, het is wetenschappelijk bewezen dat arganolie zorgt voor een verlaging van de talgproductie en de conditie van de huid en haar zal verbeteren. Naast acne hersteld arganolie ook overige oneffenheden!
 • Bescherming, arganolie staat bekend om haar beschermende werking voor huid en haar. Als arganolie toegepast wordt op de haren zal deze beschermd worden tegen warmte, tevens zal dit jeuk aan de haren tegengaan omdat dit voornamelijk veroorzaakt wordt door warmte!
 • Helpt tegen droge haren en huid, dit gaat hand in hand met de hydratatie. Arganolie zorgt ervoor dat jouw huid en haar goed gehydrateerd blijft door middel van de juiste voeding.
Jojoba-olie
Naast arganolie bevat onze baardolie ook Jojoba-olie, hieronder een opsomming van de voordelen:
 • Hydratatie, naast arganolie zorgt ook jojoba-olie voor hydratatie. Gelukkig maar, want hydratatie is erg belangrijk!
 • Anti-oxidanten, jojoba-olie zit bomvol anti-oxidanten en deze zorgen voor bescherming van het weefsel en DNA!
 • Bevat vitamine E en B complex, deze zorgen voor dikker en gezonder haar, werkt anti-verouderend, zorgt voor balans in de hormoonhuishouding en werkt herstellend.
 • Stimuleert de haargroei en verzacht de haren, jojoba-olie heeft naast bovengenoemde werkingen ook de werking om haargroei te stimuleren en tevens te zorgen dat jouw haren zijdezacht aanvoelen!
Uit dit onderzoek kunnen we concluderen dat baardolie, wel degelijk een positieve werking heeft op huid en haar!

De geur, misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een goede baardolie.

Dat baardolie van The Beard Club jou baard zal verzorgen, is nu wel duidelijk. Het belangrijkste naast de juiste verzorging is de geur. Een goede baardolie ruikt mannelijk en geeft extra aantrekkingskracht. Bij The Beard Club zijn vele soorten baardolie beschikbaar met veel verschillende geuren. Van puur hout tot zoet en fris. De geurolie die wij gebruiken wordt ook gebruikt bij aromatherapie, en heeft een positieve invloed op jou, en de mensen om je heen! Naast ons standaard assortiment is het bij ons ook mogelijk om helemaal zelf de baardolie te brouwen, met de geuren die jij wil!

The Beard Club – Brouw Je Eigen Baard Olie!

Het aanbrengen van baardolie.

Hoe je baardolie moet aanbrengen is het best uit te leggen aan de hand van een filmpje, het filmpje hieronder laat duidelijk zien hoe je dit het best kunt doen!

Hieronder 2 voorbeelden waarin goed te zien is, dat baardolie en-/of een ander baardverzorgingsproduct zeker werkt!

werking van baardolie na het aanbrengen van baardolie op de baard, duidelijk verschil zichtbaarwerking van baardolie na het aanbrengen van baardolie op de baard, duidelijk verschil zichtbaar

Samenvatting

Een goede baardolie bevat zowel arganolie als jojoba-olie om te zorgen dat jouw baard wordt voorzien van de juiste voeding. Naast voeding zorgt baardolie voor hydratatie en heeft een herstellende functie. De ingrediënten hebben een positieve invloed op zowel huid als haar, en kan dus gebruikt worden door iedereen (ongeacht de lengte van jouw baard!). Een goede olie is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, ruikt mannelijk en zal zorgen voor extra aantrekkingskracht.
Voor meer informatie en een overzicht van al onze producten: